12 December – Friskfaktor

12 December – Friskfaktor

Verkligen rätt dag för friskfaktor!

Frusen är bara förnamnet. Visst det är jättefint med snö men kan det inte vara minusgrader också. Denna väta är 10 ggr kallare än kylan.

Det skall bli riktigt skönt med semester snart! Endast 2,5 dag kvar! Kan knappt förstå det själv. Dessutom så har jag gjort allting på jobbet som jag kan påverka innan jag reser, nu är det endast finliret kvar sååå skönt!

Hörde av mig till flygbolaget idag angående maten. Det får bli så att jag tar med mig egen mat, det var okey för dom. Har man fler än 1 allergi är man tvungen att ha läkarintyg och hur skall det gå när min sjukdom inte ens är accepterad inom vården? Skumt… även om dom skulle sagt att dom löser det så skulle jag ändå förberett mig med eget. Finns gånger när jag beställt utan stärkelse tillexempel och fått in potatis… Hallåå!! Hela potatisknölen är en enda stärkelse. Även idag fick jag som svar att ”Vi kan ordna en frukttallrik till dig om du vill”. Eller hur!! Jag vill inte ens veta hur jag skulle må under hela semestern om jag åt en tallrik frukt. Jag är sååå tacksam att jag har fått den kunskap jag har idag. Den är konstigt nog otroligt unik och väldigt sällsynt. Istället för att bli irriterad försöker jag tänka att jag är otroligt tacksam <3

Vad är bättre en frusen kväll än spikmattan, handboll och tända ljus? Inte mycket kan jag tala om. Det är exakt därför det får bli mina friskfaktorer idag. Igår skrev jag om att obekvämligheter för kroppen som kyla kan göra så att suget drar igång. Tid för att ta hand om sig själv lite extra idag.Följ mig:

Facebookinstagram


Dela inlägget:


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge