försöker göra det ohanterliga hanterligt

försöker göra det ohanterliga hanterligt

Övertid på jobbet i 4 veckors tid snart. Förkylning som gör livet lite mer ohanterligt. Kan inte träna. Har inte ork till att göra något över huvudtaget efter jobbet. Irritation, nedstämdhet dyker upp. 4 veckor sa jag… där jag även har tränat 5 pass i veckan. ( har hållt hårt i träningen för att jag vet att den ger mig mer energi än vad den tar). Irritation när jag kommer hem för att det är lite rörigt. Idag kom jag på mig själv att tänka: ungefär såhär såg det ut när jag drogade. OCH detta var en orsak till att jag gjorde det. Irritation, trötthet och nedstämdhet.

Under hela veckan har jag tänkt: jag kan ta en kaka bara på jobbet, undrar om de går. Tur så har den blå hunden varit så stark att den orkat få den röda att sitta ner och vara tyst.

Allting bygger på varandra. Just nu känner jag hur jag isolerar mig, drar mig undan och jag kan se att återfallet är påväg om jag inte bryter cirkeln. Men hur bryter man cirkeln? Steg 1, för ut trollet i ljuset (berätta för andra vad som händer), steg 2 hitta en stig ut ur cirkeln (ett litet litet steg på vägen är i det här fallet ett väldigt stort) steg 3 upprätta en plan för den kommande tiden. Just nu är jag på steg 2… heja mig!! <3

PS, saker som är färggranna gör mig glad. Därav bilden.Följ mig:

Facebookinstagram


Dela inlägget:


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge