14 December – riskfaktorer på semestern IGEN!

14 December – riskfaktorer på semestern IGEN!

Vilken dag! Hur kan det alltid bli såhär dagen innan man skall gå på semester? Hade inte tänkt jobba imorgon men nu blir jag tvungen i alla fall eftersom jag får rätt till andra och för att andra inte är klara. Är inte dom klara så är inte jag 100% klar. Och visst jag kan strunta i det men det är även jag som i sånt fall får samtal under hela semestern istället. Då väljer jag hellre att jobba en extra dag även om det känns tungt just nu.
Nu ligger jag i soffan med leverlådan i ugnen. Skall bli spännande eftersom jag avvikit
ganska mycket från receptet. Får den godkänt kommer receptet upp på bloggen.
Till dagens lucka. Lucka nr 14. Det betyder att det är endast 2 luckor kvar att öppna innan jag åker! Trodde jag hade skrivit fel när jag i morse såg att luckan innehöll “riskfaktorer på resan” igen. Men sen kom jag på varför. När jag gjorde kalendern tänkte jag att det är viktigt att få med så många riskfaktorer som möjligt. Kan jag utse dessa så är jag väl förberedd när dom dyker upp och om dom gör det. Tanken var att jag skulle fylla på listan idag eftersom jag alltid blir blind när jag foliserar på en sak för länge. Men just nu kommer jag inte på några flera faktorer. Så listan får vara som den är just nu.

Det jag har jobbat med är matupplägget under restiden. Alltså tiden på planet och samtliga mellanlandning. Det är ju en jätte stor riskfaktor. På planet kommer jag med all sannolikhet inte kunna äta något av det som finns där. Därför måste jag planera måltiderna och vad jag skall äta var, när och vad. Japp! Det är mycket planering men jag kommer kunna slappna av på resan istället för att oroa mig för detta och bara det gör att det jobbet blir värt en hel del. Det jag behöver komplettera listorna med är VAD jag skall äta.

Däremot har jag sovit otroligt lite natten innan så en varm och dusch och ett avsnitt av serien “jordskott” innan lådan i ugnen är klar bli alldeles lagom 🙂

ÕFölj mig:

Facebookinstagram


Dela inlägget:


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge