8 December – Friskfaktor

8 December – Friskfaktor

Hela jag skrek av glädje i morse när jag öppnade luckan och såg att jag idag skall göra exakt det jag bara vill och behöver just idag. Denna lucka kan inte kommer mer lägligt. Undrar om mitt undermedvetna själv valde denna dag för att den visste att just idag behövde jag det… känns nästan så.

Trött efter veckan och det är mycket såhär innan jag skall ha semester. Dessutom så mådde jag inte så bra i magen igår vilket också säkert tog energi.

Allting under dagen som får mig att må bra, vara i sinnesro och som gör att jag håller mig borta från drogen är en friskfaktor. Idag har jag redan blivit klar med det jag kan göra just nu inför semestern vilket ger mig sinnesro inför helgen. Om ca en timme skall jag äta lunch med en före detta kollega, troligtvis kommer jag gå därifrån med ett leende. I kväll tänkte jag ta ett varmt bad med ett härligt badskum, det får bli min spontana friskfaktor idag. Ikväll är det både Idol final och gruppfinal i handbollen när Sverige möter Norge. (Får se hur länge jag orkar vara vaken).

Vilken fredag 😀 Helt fantastiskt!! Det intressanta är att om jag inte hade skrivit detta och tänkt efter vad egentligen denna dag består av så skulle jag nog inte sett hur stor chans det är för att denna dag skall bli fantastisk. Åter igen kommer jag till insikten av hur viktigt det är att stanna upp och se det som faktiskt finns runt en själv istället för att rusa vidare.

Ha en underbar fredag! <3Följ mig:

Facebookinstagram


Dela inlägget:


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge