Röda hund har fått brännsår

Röda hund har fått brännsår

I tisdags berättade jag om hur jag upplevde att jag var på väg in i drogandet igen. Jag skulle vilja säga på väg in i sjukdomen men där befinner jag mig ju jämt. Tror att jag behöver bli påmind om det, särskilt när allting går utav bara farten och jag glömmer lätt bort mig själv.

I tisdags slängde jag även ut den lömska röda hund i rampljuset, han fick några brännsår kände jag direkt efteråt men han är kvar i ena örat och gläfser fortfarande. Fick goda råd från kära sockersystrar under tisdagskvällen och även igår. Igår och idag har jag fokuserat på mig själv, gjort minst en friskfaktor om dagen. En så liten sak som att ge mig själv möjlighet att ha fint och rent runtomkring såväl hemma som på jobbet kan göra så otroligt mycket. Jag har tagit steg 2 (att bryta cirkeln) och ser mig själv gå in i steg 3. Att hitta en handlingsplan för att tysta röda hund ytterligare och ta kontrollen över min sjukdom igen.

Jag har funderat lite över hur en handlingsplan kan se ut just för mig. Redan igår införde jag morgonrutinerna som jag totalt lagt åt sidan sen jag kom hem från min semester i början på januari. När jag kom hem gjorde jag en mindfulness övning på 5 minuter för att jag kände mig väldigt orolig i kroppen efter jobbet. Det var en friskfaktor. På kvällen hade vi ett sockersystersamtal i över en timme, det var en annan friskfaktor. Idag har jag haft samtal med en sockersyster, alltså ytterligare en friskfaktor. Röda hund blir tystare och tystare för varje timme som går.

Sitter och funderar på vad jag vill göra ikväll. Känner mig ganska trött efter en vecka med influensa.Följ mig:

Facebookinstagram


Dela inlägget:


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge