Söndag i vanlig tappning

Söndag i vanlig tappning

Söndag som består av de mest inpräntade rutinderna. Men! Jag har även testat på någonting nytt idag! Golf. Eller ja, jag slog några bollar och puttade lite. Som vanligt så kan man ju inte allting direkt och det har jag otroligt svårt att acceptera. Efter de första 10 bollarna började det ösregna. Vi satte oss i bilen och väntade ut det värsta och fortsatte i regnet.

Innan vi åkte fick jag i mig lite lunch vilket jag var otroligt tacksam över när vi väl var där. Tankarna på att äh jag hinner äta sen dök upp. Även om det var mitt i lunchtid. På sista tiden har jag börjat ignorera maten. Jag vill inte ha, det är tråkigt o.s.v. Nu är klockan 8 på kvällen och jag har fortfarande inte ätit middag. Jag har liksom glömt bort det och hungrig är jag inte heller.

Men middag skall det bli efter detta inlägg. Jag berättade ju om i mitt förra inlägg om gemenskap hur det gick när jag struntade i en ordentlig lunch. Det vill jag inte skall hända igen!

Som vanligt så är det matlagning på söndagar. Matlådor inför veckan för att slippa stå och småäta efter jobbet när jag är vrålhungrig. Något jag har gjort i 1,5 år och kommer fortsätta med. Laga matlådor alltså. Och det sparar så mycket tid! Idag lagade jag 10 matlådor på 65 minuter. Alltså 65 minuter i veckan på att laga mat. Hur många timmar spenderar du på matlagning?

Recepten till de olika rätterna finns här: https://www.sandrasockersyster.se/category/recept/. Där finns även massa andra recept från tidigare.

Är jag redo för en ny vecka? Njaa.. jag vet inte. Men det blir säkert bra bara jag kommer till jobbet. Och förhoppningsvis kan sova i natt nu när det är lite svalare ute.

Nu kom jag på.. jag har ju glömt postural träningen. Det får bli det korta programmet idag helt enkelt.Följ mig:

Facebookinstagram


Dela inlägget:


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge