Hälsoboosten – Härliga höst!

Hälsoboosten – Härliga höst!

Höst, höst, höst! Hösten är här! Luften är härliga än någonsin nu när den tryckande sommarvärmen har försvunnit. Det är ju något alldeles speciellt med den friska luften som höstarna har med sig tycker jag. Dock skulle det kunna vara höst lite längre.

Nu har man verkligen chansen att njuta av färger som gör en glad, frisk luft som är lätt att andas och förbereda sig för en vinter. Många klagar på mörkret. Ja visste det är en tung del men passa på och ta tillvara på den härliga höst vi så kommer mörkret kännas lättare.

I somras blev det ganska mycket rörelse och träning utomhus. Så fort jag fick chansen försökte jag vara ute i solen. Gymmet har jag lagt på hyllan, tycker inte att det är roligt längre och varför skall jag då vara där?

Jag sa upp mitt gymkort för en månad sedan, insåg att jag har tillräckligt redan nu som det är.

Ofta drar man sig för att gå ut nu när det börjar krypa ner mot 5 grader. Det är bekvämare att ligga i soffan helt enkelt. Men med bra kläder kan det bli väldigt behagligt och skönt att ta sig ut även om det är lite kyligare.

Jag själv har inhandlat både byxor, jacka, vantar och mössa 😀 (allt kring 1000 spänn eftersom jag alltid handlar på outlets).

Mitt tips: Skaffa bra kläder och gå ut i höstvädret, jag lovar er att ni både är piggare och gladare när ni kommer in igen 🙂Följ mig:

Facebookinstagram


Dela inlägget:


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge