Jahaa.. Så kan man ju göra!

Jahaa.. Så kan man ju göra!

Jag har pratat med många sockersystrar om min blogg. Varför jag skriver, vad mitt syfte är. Varför jag har tagit en paus, vad som har tyngt mig. Min prestation i skrivandet osv.

En av de saker som har hängt över mig allra mest och det som jag även strävat efter hela livet är att alltid göra saker bättre än bäst. Lika så med skrivandet. Jag pratade med en syster om min prestation i skrivandet: det behöver vara tillräckligt långt, texten behöver vara välskriven och det jag berättar om behöver ha en grund i någonting. Då fick jag motfrågan: Måste du skriva så långt? Njaa, jag kan ju också bara dela en bild eller flera och skriva bildtexter det kanske går? Motsvar: Ja det är ju din blogg så du får göra som du vill.

Vilken befrielse! Och helt rätt! Det finns inget fasit hur min blogg skall skrivas, det är helt och hållet jag själv som sätter ramarna 😀

Och ibland behöver det inte finnas så stora ramar heller, ibland kommer det en bild med en liten text och ibland en längre mer utförlig text. Sandra hur svårt skall det vara? Varför krånglar hjärnan till det så förb*nnat ibland?

Tack för att du lyssnade! Och tack för din input! Och tack till min själv för att jag vågade förklara problemet och se min svaghet, för att på så sätt få stöttning <3Följ mig:

Facebookinstagram


Dela inlägget:


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge