Vem är jag?

20170329_124046

Flyttade från Ekenäs, Finland till Stockholm vid 18 års ålder. Utbildad snickare samt byggnadsingenjör och jobbar som projektledare. Det bästa jag vet är att gå ute på bygget, kontoret besöker jag gärna så lite som möjligt.

Jag har gått igenom mycket vilket jag inte enbart ser som väldigt jobbigt utan även som otroligt lärorikt. Jag känner mig själv, min kropp och min hjärna mycket bättre än många där ute. Vilket jag märker av i vardagen. Hösten 2016 gick jag med i ett program där man var tvungen att göra ett sockerberoende test. Det var första gången jag började förstå vad mina problem berodde på. Då var jag utan sockret i 3 månader. Under jul och nyår samma år hände någonting som fick mig riktigt sjuk och sambandet med sockret var så otroligt tydligt. Därför bestämde jag mig att jag skulle gå en Nystartskurs hos sockerskolan 31/1. Efter det har jag varit socker-, mjöl- och stärkelsefri. Detta är våran drog och många säger ”man måste unna sig”, jag brukar fråga säger du samma sak till en alkoholist om alkoholen? Troligtvis inte!

Det som håller mig på banan är mina friskfaktorer, saker jag mår bra av och tycker om att göra. Några av dom är sport, bollsport i första hand! En annan är långa cykelturer, promenader, solen och träning.Följ mig:

Facebookinstagram


Dela inlägget:


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge