Coleslaw

Coleslaw

Många tillbehör i form av olika sallader som man köper är oftast fullproppade med socker, sötning och andra tillsatser. Därför har jag valt att göra min egen coleslaw. Dels för att jag inte har hittat en enda coleslaw som är utan socker och dels för att hemgjord alltid är godast. Receptet nedan är för cirka 6-8 personer.

 

2,5 – 3 dl Majonnäs (jag gör min egen, receptet finns under fliken recept)

2-3 st morötter

1/2 vitkål

1 rödlök

Dijonsenap (om du använder köpt majonnäs)

Salt och peppar (efter eget tycke och smak)

 

Strimla vitkålen i lagom bitar.

Riv morötterna.

Hacka löken.

Blanda med majonnäs, tillsätt salt och peppar.

Låt gärna stå i kylen en stund innan servering så att smakerna hinner blandas med varandra. (Kan man säga så? :D)

 



Följ mig:

Facebookinstagram


Dela inlägget:


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge