Ketogröt – ett alternativ till gluten och spannmål

Ketogröt – ett alternativ till gluten och spannmål

Ketogröt – ett alternativ till frukost för mig när jag märkte att Hirsgryn och glutenfria havregryn triggade mig för mycket.

Såhär gör du gröten:

2 st ägg

1 msk kokosfett

100 g kokosgrädde eller vanlig grädde

Riven kokos

Kardemumma eller kanel för smaksättning

  • Lägg alla ingredienser i en kastrull, låt koka upp under omrörning.
  • Beroende på om man vill ha en lösare eller fastare gröt så kokar man den olika länge 🙂
  • Till sätt kardemumma eller kanel för att få smak. Kan du äta frukt i form av äpple eller liknande kan jag tänka att detta även kan vara gott att ha i.

Super enkelt och snabblagat, precis vad man behöver på morgonen.



Följ mig:

Facebookinstagram


Dela inlägget:


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge