14 januari – jag klarade det!

14 januari – jag klarade det!

Sista luckan och jag klarade det. Allt är i sin ordning. Veckohandlingen är gjord. Matlådorna är klara. Väskan är packad inför måndagen. Taggad inför en vecka som till största delen består av jobb och träning. Tillbaka i vardagen helt enkelt.
Den långa resan från 1 december när förberedelserna började till 14 januari då det var tänkt att jag skulle vara tillbaka i vardagen igen är över.
Vad är resultatet? Resultatet är att jag har klarat min första abstinenta jul. Jag har klarat en 3 veckor lång resa och är fortfarande abstinent. Jag har till och med klarat första veckan efter hemkomst som varit det jobbigaste om man tänker på sötsug! Röda hund har varit framme ofantligt många gånger. Tur att jag har en stöttande sambo här hemma!
Jag inte riktigt kommit på än vad jag vill unna mig. För många är unna mig någonting bara för att man skall få köpa en viss sak eller så. För mig är det lite mer, det är kopplad till en känsla. Någonting som skall bevara känslan av att jag faktiskt har lyckats och gjort det väldigt bra. En känsla jag kan plocka fram för att lyckas nästa gång.
I och med att mitt Internet inte fungerade så bra under en tid av min resa så saknas det några inlägg här på bloggen även om dessa är skrivna och delade på andra sätt. Förhoppningsvis dyker dessa upp under veckan 🙂
Trevlig söndagskväll!Följ mig:

Facebookinstagram


Dela inlägget:


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge