13 December, Lucia – Packlistan

13 December, Lucia – Packlistan

Lucia.. jag har inte sett någon Lucia men hört en på radion i morse 🙂 Fick även en rolig bild från ett annat bygge där platschefen och arbetsledaren hade klätt ut sig 😀 (män) Jag försökte få min platschef och arbetsledare att göra samma sak så kunde jag vara stjärngosse men det var ingen som nappade på det, Haha!

Packlista.. Japp imorgon är det ju dags att börja plocka ner lite saker. Kanske att jag behöver tvätta nåt jag behöver ha med mig? Det mesta är ju nytt i och med att jag har fått ner 30 kg sen förra sommaren. Då går det liksom inte att ha samma kläder.
Annat än kläder jag behöver packa ner är ju mina riskfaktorer som jag skrev om i lucka nr 6. Min skrivbok jag fick av mamma skall också med. Där finns alla repetitioner jag har gjort och andra viktiga anteckningar som kan vara bra att ha med sig. Stadierna tänkte jag också ha med mig, ni vet dom jag pratade om i lucka nr 7. Någon bok att slappna av med. Jag behöver även gå igenom listan med friskfaktorerna jag kan göra under resan (lycka nr 5) så jag vet att jag har med mig saker för att kunna göra dessa.
Det kanske viktigaste av allt är att jag packar ner mina sockersystrar och att jag ringer någon om det håller på att gå utför.

Självklart skall även mina kort till kalendern med!

Matlistan på mat som jag behöver inhandla innan jag sätter mig på planet. Det viktigaste är att denna innehåller fett och bra protein så att jag känner mig mätt och nöjd en längre tid.
Det som jag verkligen inte skall packa med är jobbet!!
Det skall bli sååå skönt med ledigt!! <3Följ mig:

Facebookinstagram


Dela inlägget:


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge