15 December – Vad behövs på flyget?

15 December – Vad behövs på flyget?

Semester!!! Så behövligt och så skönt!! Allting är packat. Jag har gjort egen leverlåda till julbordet. Frånvaromeddelandet är fixat till jobbet. Imorgon lyfter planet hem till fina familjen <3 Vi firar jul med julmiddag hemma hos bror. På söndag blir det att förbereda det sista och 06:50 på måndag lyfter planet mot Bali 😀
Jag har försökt tänka ut så jag packar ner det jag behöver på flyget överst så jag slipper riva ut allting.. Det är inte helt enkelt att packa för 19 dagar lan jag säga när man inte har så mycket plats.
Vad gäller maten så planerar jag det innan jag handlar på söndag. Just nu är jag alldeles för trött för att tänka ut det och då är risken större att det inte blir så bra.
Jag kan knappt fatta det men nu skall jag vila och bara göra det jag vill i 4 veckor!! Ibland tar det länge innan jag släppt jobbet, ibland upp till 1 vecka. Tror det går snabbare nu eftersom jag åker bort. I morgon när jag kommer hem till min brorsa tror jag att jag kommer förstå vad jag skall göra i 4 veckor. Nämligen ingenting!Följ mig:

Facebookinstagram


Dela inlägget:


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge