Grattis på anhörigdagen!

Grattis på anhörigdagen!

Idag är det anhörigdagen. Anhöriga till alla oss som blivit kidnappade av beroendesjukdomen.

Det är inte lätt att leva med mig som beroende och de är bara de som älskar mig innerligt mycket som orkar stå ut med det. Jag tror ändå att det är lättare nu när jag är i tillfrisknande än det var när jag var i sjukdomen.

Det är inte enkelt att vända på livet från en dag till en annan, det är inte lätt för mig och ännu svårare för de runtomkring.

Anpassningen, abstinensbesvären som kommer mer och mer sällan men som fortfarande finns där. Att försöka förstå något som är så obegripligt för någon som inte har samma problem. MEN att ändå ta till sig det, acceptera och respektera det även om man inte förstår till 100%. Det är bland det finaste en människa kan ge en annan.

Jag vill tacka alla mina anhöriga, och dom är MÅNGA!! För att ni i 2år och 8 månader har gett mig chansen till att tillfriskna i min egen takt, på mitt eget sätt. Tack till dig som ser mig varje dag ibland arg, glad, ledsen, irriterad, utåtagerande, inåt agerande, högt och lågt ja ibland är det berg- och dalbana, tack för att du alltid har stått upp för mig även i större sällskap. Tack för att du varje dag (även om du inte förstått) har gjort ditt bästa för att jag skall fortsätta på min väg i tillfrisknande.

Tack till ALLA!! <3Följ mig:

Facebookinstagram


Dela inlägget:


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge