Söndag 2018-08-12

Söndag 2018-08-12

Söndag – skrivtorka – redo för måndag

Det har varit lite skrivtorka här denna vecka. Dock så kanske det har blivit flera mindre inlägg på sidan ”Sandra En Sockersyster”. Försöker lägg upp där när jag kommer på värdefulla tips. Tips som kan vara bra att ha när vardagen kommer och sötsuget smyger sig på.

Det har även uppstått lite diskussioner kring inläggen vilket jag tycker är toppen! Det är av varandra vi lär oss. Av varandra vi kan få tips och idéer. Ibland snurrar jag in mig så mycket i mig själv så att jag endast ser det jag har precis framför ögonen. Då kan andras kommentarer och åsikter vara otroligt viktiga. Jag hoppas att jag kan fortsätta inspirera och uppmuntra till åsikter och kommentarer. Det ger mig en känsla av att jag släpper in andra och öppnar upp för att andra skall ta plats och våga kommentera. Fortsätt gärna med detta! Det ger så mycket både för den som kommenterar och den som tar emot.

Vissa skickar mail och berättar om att dom läst något av mina inlägg och fått inspiration till att ta tag i sitt beroende. Det värmer gott om mitt lilla hjärta! Det är ju precis det som är mitt syfte! Att hjälpa andra. Jag valde att fortsätta skriva på grund av flera olika orsaker och syften. Läs om dessa genom att klicka här.

Resa bokad!

Jag börjar längta till Kroatien nu! Resan bär av 1 september. Lagom till min födelsedag. Jag längtar efter ledigheten, har inte haft någon semester i sommar än. Just nu känns det som att det inte spelar någon roll om det är dåligt väder eller inte. Så länge jag är ledig känns allt helt okey!

Med resan kommer även en hel del planering. Mera om det i ett senare inlägg när det är dags för detta 🙂

Redo för en ny måndag

Lite postural träning nu efter fotbollen och sedan känner jag mig faktiskt ganska så redo att jobba imorgon. Även om jag inte hade tackat nej till en vecka ledigt just nu.

Imorgon är det även gruppcoachning. Min uppgift för denna gång heter ”Röda Hund Del 2”. Den handlar om att skriva ett hejdå brev till röda hund. Långt mycket mer effektivt än jag någonsin kunnat ana. Dessutom är jag klar och redo att dela med de andra. Inte en helt lätt uppgift att dela.. men är det någon som har sagt att det skall vara enkelt och smärtfritt? Nä, jag tror inte det.Följ mig:

Facebookinstagram


Dela inlägget:


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge