Veckan som gått

Veckan som gått

En till jobbvecka är förbi och oj vad fort det går!

Etableringen för det nya bygget i Norrköping är uppe och i drift. Förra veckan kändes det som att ingenting blev gjort eftersom det är mycket som skall fixas när man kommer till ett nytt ställe och kommer igång. Denna vecka tycker jag dock att har varit bättre.

Att sova borta fungerar fortsatt bra, det tar alltid en tid innan man kommer in i rutiner osv men jag tycker att jag har fått det att rulla på bra i alla fall. Det skönaste med att vara borta i veckorna är att jag kan fokusera på en sak åt gången. På dagarna jobbet och på kvällen träning och återhämtning.

Maten har fungerat bra men jag känner att jag kanske behöver förbereda kvällsmaten lite bättre. Jag blir inte riktigt mätt känner jag och då blir det paniklösningar som inte är dåliga men det kan bli bättre. Till veckan som kommer har jag därför tänkt göra ’’matmuffins’’ på ägg, salami och ost. Det ställer ju en hel del krav när man varken har mikro eller kylskåp på hotellet. Alltså behöver det vara mat som inte behöver stå kylt och heller ej värmas.

Nu efter lunchen tänkte jag bege mig till gymmet. Det blir lite styrkeövningar och troligtvis backgång på bandet. Efteråt bastu hade jag tänkt. Kanske att jag åker och handlar redan idag eftersom vi har lite program imorgon och på söndag. Kan vara skönt att få det gjort och slippa tänka på det.

PAA-symptom på besök under veckan

Lite PAA-symptom har varit och hälsat på mig här under veckan. Hjärndimma, överskottsenergi, svårt att ligga i soffan och vila även om jag känner mig trött och negativa tankar som jag inte har vanligtvis nu under mitt tillfrisknande. (Jag skrev tidigare om vad PAA är, det kan ni läsa mera om här.) PAA kommer oftast vid halvårsdagar eller helårsdagar när man kommit en bit in i tillfrisknandet. Inom 2 veckor är min 2 års dag så det är väl kanske inte så konstigt att detta kommer nu.

Detta är också så otroligt skönt. Att kunna tänka att detta kommer gå över. Det är bara någonting som är på besök. Förr blev jag orolig om jag kände nedstämdhet eller på gränsen till depression. Då visste jag ju inte varför, hur eller när det kom. Och då kan jag heller inte veta om jag skall agera eller endast leva med det för att det kommer gå över. Nu vet jag att det är såhär en period och om jag bara fortsätter ta hand om mig som jag gör idag så kommer det gå över.

Nu lite lunch och sen lite träning för att göra mig av med överskottsenergin. Det är soligt och fint ute så en promenad lockar nästan mera än gymmet. Men det är kallt och dessutom blåser det. INTE skönt!! Det får bli gym och bastu istället Följ mig:

Facebookinstagram


Dela inlägget:


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge