3 December – Friskfaktor

3 December – Friskfaktor

Bakom dagens lucka gömde det sig en friskfaktor. Mitt problem är oftast att jag tror att jag måste göra allting så perfekt som möjligt och oftast gör jag det mesta alldeles för stort.
Det svåra blir idag att känna att jag har gjort tillräckligt när jag inte gör det där lilla extra. Idag unnar jag mig och väljer att ha tid för att åka och kolla på handboll. Efter söndagsrutinen “laga mat för veckan” så unnar jag mig att lägga mig i soffan och kolla på mera handboll.
Sport är något alldeles extra för mig. Jag kan slappna av medans det händer någonting och att vara så engagerad i någonting känns underbart.
En bra söndag ger oftast en bra start på nästa vecka.
Att försöka ta igen föregående vecka på söndagar och göra allting då som jag inte hann med i veckan slutade jag med för länge sen. Det finns endast 2 måsten i livet. Att välja och att dö. Det som finns är vilja eller behöva. Allting du kallar för måsten, vill du eller behöver du verkligen göra dessa? Om du inte behöver göra det just nu, varför göra det då om du verkligen behöver din tid till någonting annat. Min lärdom är att om jag väntar med mitt “måste” tills jag verkligen behöver göra det så är 80 % av “måstena” borta och har rätt ut sig själva. Vad vill/behöver du sätta din tid på just idag? Var noggrann med ditt val, imorgon kanske du aldrig kan välja igen <3

 Följ mig:

Facebookinstagram


Dela inlägget:


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge