Bajsifrutti

Bajsifrutti

Världen är falsk, jag blir så frustrerad.. och vad kan jag göra, ingenting?

Risifrutti skall ändra namn till Risitutti för att stödja bröstcancerfonden. En bra tanke men samtidigt som dom proppar sina produkter fulla med socker och vad gör socker? Jo göder cancercellerna! Men det är ju klart dom vill göra detta! Extra mycket PR bara för att ändra namnet på produkten för en tid, bättre klirr i kassan eftersom det ökar försäljningen. Kostar dem ingenting men vinsten är enorm. Den enda som får betala är de som förbrukar produkten. Dels betalar dom priset på varan och dels med sina egna kroppar för att äta denna sockerbomb dessutom är det väldigt mycket barn som äter detta som ett alternativ till mellanmål.

Det är inte mindre än 6,5 sockerbit i en Risifrutti på 175 gram. I en cola på 0,33 liter är det 10 bitar socker men Risifruttin är hälften så stor som Colan i volym alltså kan man säga att det är lika mycket socker i Risifrutti som i Cola om inte mer!

Det är nu maktlöshetskänslan kommer ifatt. Man sitter och ser på när andra personer runt omkring trycker i sig detta och dessutom stödjer ett företag som i och för sig stödjer bröstcancerfonden men som ändå är en del i problemet till cancern.

Här sitter jag en livs levande människa med en hjärnsjukdom som uppstår och förvärras av såna här produkter som barn äter varje dag. Lika hemskt när vuxna gör det men de har ett val, barn förstår inte bättre och kan inte göra det valet själva.Följ mig:

Facebookinstagram


Dela inlägget:


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge