25 december – påminnelse riskfaktorer

25 december – påminnelse riskfaktorer

Det har verkligen gått bra över förväntningarna. Men en kärleksfull påminnelse är aldrig fel. Det enda som jag verkligen inte vet just nu är hur jag skall lösa flygresan hem. Det tar ändå ca 32 timmar med alla mellanlandningar. Funderar på att välja glutenfritt på planet hem, äta det jag kan och ha med någonting att komplettera med i väskan. Eftersom det inte går att få tag i något här som jag kan ha med mig och äta som hela måltider.
Det finns en sak till som är en stor riskfaktor just nu. Tankar som “äh jag är nog inte sjuk” eller “såhär kommer det inte vara hela tiden”. Ni vet när man börjar med en diet och tillåter sig att fuska en gång så är det kört. Exakt den känslan har jag nu. Det viktigaste är väl att jag är uppmärksam på det så jag förstår vad jag skall göra och fortsätta ha tillit till processen. Innan jag åkte hade jag uppföljning på min biokemiska reparation. Jag fick veta att jag har tillfrisknat i maten. Det har satt spinn i huvudet på mig. Okej.. Men då är jag inte sjuk längre tänker jag. Det jag ofta glömmer är att maten bara är 10 %…
Kalendern har verkligen hållt mig på banan. Genom att öppna en lucka varje dag så påminner jag mig om att även om jag är på andra sidan jordklotet så behöver jag leva efter mina egna förutsättningar. Jag tackar mig själv för att jag orkade göra denna och alla er som läser för att ni gör det jobbet åt mig som jag inte kanske själv klarar av. Stöttar, är nyfikna på hur det går och driver på så jag verkligen skriver varje lucka även om jag stött på hinder och inte kommer in på bloggen. Tack! <3Följ mig:

Facebookinstagram


Dela inlägget:


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge