Höstens träning – Fokuset ligger på att hitta balansen

Höstens träning – Fokuset ligger på att hitta balansen

Denna vecka har jag testa mitt träningsschema. Jag har gått igenom samtliga pass förutom söndagspasset. Där jag har lagt upp så att jag kan välja mellan yin yoga eller bodypump. Söndagspassen är som bonuspass. Antingen så gör jag dom eller så gör jag dom inte.

Målet med gympassen var att jag skulle hinna jobba igenom hela kroppen. Känna en behaglig och skön känsla efteråt. Inte att jag skall vara helt utmattad. Det skall kännas att jag har jobbat med musklerna men jag skall fortfarande ha lite energi kvar när jag går hem. Ett annat mål var att passet skulle ta mellan 30-40 minuter. Och dessutom innehålla 2-3 övningar/muskelgrupp.

Resultat: gympassen är 2 stycken. Tar ca 35-40 minuter. Kanske kan kortas någon minut när jag kommit in i passen och vet exakt vad jag skall göra. Seten är 2 stycken/övning med 10 reps. Jag är skönt trött i musklerna efteråt. Jag tror att detta upplägg kommer fungera för mig. Jag själv är väldigt nöjd med resultatet.

Ashtanga yoga, vet inte vad jag skall säga men tänk dig en flodhäst som försöker balansera på en lina. Exakt så kände jag mig! HAHA! Det är väl därför som jag behöver den typen av träning. Den största chocken var att ledaren endast pratade engelska. Jag gillar inte engelska.. För att jag tror att jag inte kan. Men även denna del gick bra! En väldigt bra ledare för övrigt!

Fredag morgon körde jag spinning HIT/intervaller. Jag älskar detta pass! Ett pass på 30 minuter. Ett år senare är det fortfarande samma ledare och hon gör verkligen så jag vill gå dit! Är så glad över att hon är kvar.

Länken till schemat hittar ni här: träningsschema hösten/vintern 2018

Nu kan hösten börja!

Orsaken till att jag planerar rätt mycket kring det här med träningen är för att jag vill hitta rätt balans. Balans i träningen, vilan, sömnen, jobbet och livet. Det betyder inte att det är lika stor del av samtliga delar. Men att det är rätt mängd och på så sätt hälsosamt för kroppen.

Imorgon kör jag morgonträning!Följ mig:

Facebookinstagram


Dela inlägget:


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge