Lucka 21, Bacon en utmärkt smakhöjare

Lucka 21, Bacon en utmärkt smakhöjare

Bacon eller om man vill stekfläsk! En bra protein och fettkälla vilket ger en mättnad som dessutom håller i sig.

Man kan använda Bacon på många olika sätt. Som snacks, tillbehör i maten eller steka med ägg och äta den precis som den är.Väldigt god att ha i olika såser tillsammans med kyckling t.ex.

Precis som med nästan allt annat så bör man vara uppmärksam här! Det finns väldigt få fabrikat där det inte finns någon tillsats.

Även rökaromen räknar jag som tillsats här eftersom det triggar mig och mitt beroende. Det är faktiskt en stor skillnad på bacon med eller utan arom. Däremot så kan det vara så att en person som inte har beroendekänsligheten inte känner av denna detalj.

Prova gärna då ett bacon med arom och ett utan. Vilken var godast? Får du mer sug att äta mera av något bacon även om du är mätt?

Tulip var länge den enda fabrikant jag kunde hitta som är fri från både druvsocker och rökarom. Däremot har jag hört annat om dom som man inte kan läsa sig till.. och köttet är inte inhemskt.

Scans ekologiska verkar vara lika bra och dessutom är köttet från svenska gårdar vilket jag hoppas på att är bättre.

Det bästa är nog som alltid att gå till en gård och handla sitt fläsk om man känner att det är något man intar ofta och därför vill veta att det är bra kvalité.

Läs mer om hur jag ser på sockerfritt och vad som ligger som grund till inlägget genom att klicka på länken.Följ mig:

Facebookinstagram


Dela inlägget:


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge