Lucka 7, Ytterfilé en sockerfälla

Lucka 7, Ytterfilé en sockerfälla

En sötad ytterfilé

Ytterfilé med socker?? Det tog lång tid för mig innan jag upptäckte detta. Jag hade inte funderat så mycket förutom att jag inte blev helt mätt. Men tänkte då att jag kanske behövde tillsätta mera fett till maten.

Det var när jag pratade med en sockersyster och även hon hade upplevt att fläskytterfilé inte mättade lika bra som annat kött.

Jag hade aldrig tänkt tanken eller trott att det ens var möjligt att kött kunde innehålla socker. Det var faktiskt en slump att jag vände på paketet och läste innehållet.

Jag skall tillägga att jag är väldigt van vid det här laget att vända, vrida och läsa på paketen, oavsett vad det är. Detta fanns alltså inte i min vildaste fantasi.

Frustrationen har varit stor, att det pumpas in så mycket skräp i våran mat. Men idag är jag tacksam för att jag har kunskapen och informationen.

Jag har också fått möjligheten att köpa älgkött från ett jaktlag och förhoppningsvis finns det ett lamm till oss nästa höst! Känns väldigt skönt, att veta att det jag ger min kropp är det bästa.

Läs mer om hur jag ser på sockerfritt och vad som ligger som grund till inlägget genom att klicka på länken.Följ mig:

Facebookinstagram


Dela inlägget:


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge