Lymfmassage – kroppen är underbar!

Lymfmassage – kroppen är underbar!

Lymfmassage blev jag tipsad om via Sockerskolan när jag gick Nystart. I ett tidigare inlägg skrev jag om hur och med vad lymfmassagen har hjälpt mig. Läs det här. Nu har jag fått prov på hur det fungerar när kroppen är balanserad och när systemet en gång har rensats.

Förr gav jag mig presenter när jag mådde dåligt. Var arg. Var ledsen. Kände mig utanför osv. Presenterna var i form av mat. Skräpmat. Chips, godis, bakelser. Jag gav mig själv en present förra veckan. För att min kropp behövde det. Det var inte någonting av ovanstående. Nedan skall jag berätta vad paketet innehöll och hur det hjälpte mig.

Första gångerna jag gick på lymfmassage kände jag INGENTING! Men på något sätt så trodde jag på det. Jag gav det en chans. Jag visste också att jag var väldigt svullen och att jag hade väldigt mycket slagg i kroppen efter att jag har ätit. Vilket såklart påverkar kroppens flöde. Tredje eller fjärde gången började jag känna någonting. Det var inga stora saker. En liten minirysning där. Lite mindre svullnad på ett annat ställe. Jag fortsatte gå. ’’Tillit till processen’’. Efterhand försvann värken, ömheten i kroppen. Snart så hade jag inte ont i min vrist när jag gick långpromenader som jag hade haft i 14 år! Efter 8-9 månader hade jag tappat 30 kg. På ren kost och lymfmassage.

För 1,5 veckor sedan började jag märka av svullnad i kroppen, ömhet främst på låren och utslag i pannan. Jag började förstås fundera, vad kan detta bero på. Vad har jag gjort den senaste månaden som har fått det att bli såhär? Jag kom fram till att det var mejerierna! Jag hade ökat intaget av mejerierna under denna månad. Ost i maten, ost i omeletter, 2 capuccino drack jag under denna tid samt att jag åt turkisk yoghurt till frukost (som jag gjort i nästan 1,5 år.)

I onsdags förra veckan bestämde jag mig för att jag behöver gå på lymfmassage för att försöka få ner svullnaden i kroppen. Jag gick dit, bytte min postural träning mot lymfmassage denna gång. Det tog 10 minuter. Jag rös över hela kroppen under större delen av dessa 90 minuter. Huden blev lösare och svullnaden började släppa. När jag gick därifrån var jag knappt öm längre! Slagg och inflammation som orsakats av mejerier var BORTA!! Knappt så jag fattar det själv när jag skriver det. Allt hade runnit av mig.

För 1 år sedan tog det mig 4!! Gånger innan systemet svarade (360 minuter). Nu tog det 10 minuter! Jag är fortfarande i chock när jag tänker på det.

Under veckan som gått har jag gjort egenvårdsmassage lite extra. Det är så enkelt att sitta framför tv:n och göra lite beröringar. Det ger så otroligt mycket för systemet.

Även mina utslag i pannan är snart borta.

Hejja kroppen vill jag säga! Vilken kämpe den är! Tänk hur jag har behandlat den innan. Med massa skräp. MASSA!! Skräp! Nu hjälper den mig att få vara frisk, ren och slippa värken. Det är helt otroligt!Följ mig:

Facebookinstagram


Dela inlägget:


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge